Ardei umpluti cu branza de burduf si marar

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2012 | 11932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca. 300 g branza burduf proaspata
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri smantana
  • 5 ardei capia mai mari
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu branza de burduf si marar:

Branza de burduf proaspata (nu foarte usturata!) am dat-o prin razatoarea mica, am amestecat-o cu mararul tocat marunt si pentru a o inmuia am adaugat 2 linguri de smantana.

Cu compozitia rezultata am umplut cei 5 ardei capia (mie mi-a ajuns la fix!).

Am dat ardeii la frigider, si i-am taiat inainte de a-i servi.

Va poftesc pe toti la masa!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu branza de burduf si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

mamaieelena 1

04.05.2012, 17:49

frumos arata

ionela2682 1

08.05.2012, 15:55

Sim0na 1

08.05.2012, 18:52

mamaieelena, ionela2682

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ardei kapia umpluti cu crema de branza ,la cuptor